GOTES DE LLUM A L'EMPEDRAT. Jardins de Llum Manresa 2016

By |

Participació als Jardins de Llum 2016 al casc antic de Manresa amb el muntatge lumínic: Gotes de Llum a l’empedrat.

Un regalim d’aigua circula entre l’empedrat guiant el vianant pel camí de les escales. És aigua? Segur? Potser és llum el que ens captiva la mirada i ens mostra el procés de formació del present. La intenció de la proposta és posar de manifest la bellesa de l’existent a través de dos elements generadors vinculats a les festes: la llum i l’aigua. D’aquesta manera, es decideix mostrar el procés que ha convertit el Carrer de les Beates en el que ara podem observar. A través d’un sistema d’il·luminació puntual es busca recrear l’efecte de l’aigua escolant-se entre l’empedrat de l’escala que, amb l’erosió, ha atorgat a les pedres la geometria que tenen actualment.

D’aquesta manera aigua i llum es fonen en un únic element que reconeix l’existent i hi treballa en conjunció, creant una intervenció totalment lligada al lloc. La proposta parteix d’un indret concret per gestar-se i es formalitza donant resposta a aquest espai i les seves possibilitats. El vianant es trobarà amb aquest fenomen mentre circuli pel Carrer de Sant Miquel. Alhora, l’inici de la proposta també es podrà percebre des del carrer del Pedregar. D’aquesta manera, l’atenció recaurà sobre l’indret treballat, amb la intenció de fer veure amb uns nous ulls el que forma part de l’imaginari quotidià dels locals.

https://jardinsdellumtavcc.wordpress.com/

gotes de llum a l'empedrat

_MG_7921 _MG_7925 _MG_7909 _MG_7883

JARDINS DE LLUM MANRESA FEBRER 2016 LLUM I AIGUA TAV-CC

Arquitectura Energia i Medi Ambient

Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona . ETSAB UPC
Javier Albo

Amaya Caballero

Helena Coch

Isabel Crespo

Elena García

Manuel García ·

Antoni Isalgué

Marta López

Judit López

Josep Rotger

Glòria Serra

Jordi Oriol

Xavier Solsona

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.