VULCANESCÈNCIES. Lluèrnia 2019. Festival del foc i de la llum

By |

The AiEM group was invited by the Lluèrnia festival organization to participate for the third time in the elaboration of an ephemeral intervention, in tune with the context and subtitle of the festival “Festival del foc i de la llum”. The event, which took place on Saturday, November 9 of 2019, welcomed, among others, the intervention of AiEM under the name VULCANESCÈNCIES. It was located on the slopes of the Monsacopa volcano, behind the municipal cemetery.

Authors: Helena Coch, Isabel Crespo, Ignasi Gutiérrez, Cristina Pardal, Mònica Piqué & Xavier Solsona

Photography: Judit Lopez, Xavier Solsona. Vulcanescències Després d’anys de recerca, ha quedat demostrat que del foc del centre de la terra en surt el germen de la vida, a partir del qual es generen elements que fins no fa gaire temps es creia que tenien altres orígens. Al peu del Montsacopa, a sobre del cementiri, hem descobert una mostra dels gèrmens, llavors i embrions procedents del subsòl, en la seva forma primària, és a dir en plena incandescència. Podrem comprovar que determinats productes, com llegums, grans, tubercles i algunes fruites, que encara avui dia es creu que tenen altres orígens, provenen de les erupcions volcàniques…  

One thought on “VULCANESCÈNCIES. Lluèrnia 2019. Festival del foc i de la llum

  1. Pingback: El equipo docente del máster en Arquitectura y Medio Ambiente participa en el festival Lluèrnia | Blog - UPC School

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.