VULCANESCÈNCIES. Lluèrnia 2019. Festival del foc i de la llum

By |

El grupo AiEM fue invitado por parte de la organización del festival Lluèrnia a participar en la elaboración de una intervención efímera por tercera vez, en sintonía con el contexto y subtitulo de festival “Festival del foc i de la llum” . El acontecimiento, que tuvo lugar el sábado 09 de noviembre de 2019, acogió entre otros, la intervención de AiEM bajo el nombre VULCANESCÈNCIES. Situada en los gredales del volcán Monstsacopa, a espaldas del cementerio municipal.

Autores: Helena Coch, Isabel Crespo, Ignasi Gutiérrez, Cristina Pardal, Mònica Piqué y Xavier Solsona

Fotografía: Judit Lopez, Xavier Solsona.

Vulcanescències

Després d’anys de recerca, ha quedat demostrat que del foc del centre de la terra en surt el germen de la vida, a partir del qual es generen elements que fins no fa gaire temps es creia que tenien altres orígens. Al peu del Montsacopa, a sobre del cementiri, hem descobert una mostra dels gèrmens, llavors i embrions procedents del subsòl, en la seva forma primària, és a dir en plena incandescència. Podrem comprovar que determinats productes, com llegums, grans, tubercles i algunes fruites, que encara avui dia es creu que tenen altres orígens, provenen de les erupcions volcàniques…

 

 

One thought on “VULCANESCÈNCIES. Lluèrnia 2019. Festival del foc i de la llum

  1. Pingback: El equipo docente del máster en Arquitectura y Medio Ambiente participa en el festival Lluèrnia | Blog - UPC School

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.